top of page

Οι αξίες μας

marcel-strauss-h7Lh0f74A6Y-unsplash.jpg
Οι αξίες μας αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της εταιρικής μας κουλτούρας και της επιτυχίας μας. Καθορίζουν τις βασικές αρχές που καθοδηγούν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε μαζί και τις συμπεριφορές που είναι βασικές για την επιτυχία μας και την επίτευξη του σκοπού μας. Αντανακλούν αυτό που περιμένουμε από τους εαυτούς μας, αυτό που μας οδηγεί και αυτό που μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας.

Οι βασικές μας αξίες αντικατοπτρίζουν τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις των ιδιοκτητών της εταιρείας, καταδεικνύουν την ακλόνητη δέσμευσή μας προς τους ανθρώπους μας και τον πλανήτη και αποτελούν παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο εργαζόμαστε. Αυτές οι αξίες είναι διαχρονικές και θεμελιώδεις σε ό,τι κάνουμε και συμβάλλουν στη δημιουργία της βάσης για τις κρίσιμες πρωτοβουλίες και δεσμεύσεις που έχουμε για τη βιωσιμότητα, τον αντίκτυπο στην κοινότητα, τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ένταξη και άλλους τρόπους με τους οποίους λειτουργούμε.

Ικανοποίηση πελατών

Οι πελάτες μας είναι η υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας και βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας. Θέλουμε να είμαστε ο πιο ελκυστικός συνεργάτης τους για τις προκλήσεις που μπορούν να επιλυθούν μεσα από τη χημεία

Ηθική συμπεριφορά

Συμπεριφερόμαστε σύμφωνα με τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα και σε συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες νόμους.

Αποτελεσματική προστασία του κλίματος- Βιώσιμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων

Βρίσκουμε επιστημονικά τεκμηριωμένες, βιώσιμες λύσεις για τους πελάτες μας, διαχειριζόμενοι πάντα τις δραστηριότητές μας με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση των φυσικών πόρων της γης - για το σήμερα και για τις μελλοντικές γενιές.

Υγιεινή και Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων μας, των πελατών μας και των ανθρώπων στις κοινότητες όπου δραστηριοποιούμαστε.

Σεβασμός για τους ανθρώπους

Αντιμετωπίζουμε τους υπαλλήλους μας και όλους τους συνεργάτες μας με επαγγελματισμό, αξιοπρέπεια και σεβασμό, καλλιεργώντας ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να συνεισφέρουν, να καινοτομούν και να διαπρέπουν.

bottom of page